Like Post? Share!
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

2016 has kicked off into  a bright start for us here at the Vortex, from the event partnership with COCA-COLA for Vocation arts day at Dowen College to expansion of the Vortex Academy sessions to Dowen College & Grange School, the dream has been getting bigger for us and we would love to reach out to all our partners and friends with a big thank you.

On 12th of February, we took our maiden Vortex Academy class to Microsoft Nigeria HQ for our first partnered session where we used intriguing animation (of Vortex Characters) and games designed by Microsoft to teach the young guru’s coding, this experience was so fulfilling as we felt for the first time in a long time we had joined a movement that would really change the lives of young children.

Here are captioned images of how the day went down.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Time  Activity
10:00 – 10:10am Welcome To Microsoft (10mins)  – Evaristus Ezekwem
10:10 – 10:30am Introductions (20 mins) – Iyanu Ogunrinola
10:30 – 10:40am What do you wanna learn (10 mins) – Dara Oladapo
10:40 – 11:00am What we do here (20 mins) – Evaristus Ezekwem
11:00 – 11:45am There is a technology to help you reach your dreams (45 mins) – Chris Ahonsi
11:45 – 12 noon Inspiring Videos (15 mins) – Iyanu Ogunrinola
12noon – 12:30pm Developer Session 1 – Illustration (30 mins) – Evaristus Ezekwem & Dara Oladapo
12:30 – 2:00pm Developer Session 2 – hands-on (1 hr 30 mins) – Evaristus Ezekwem & Dara Oladapo
What did you learn? -
Closing Remarks -

 

Microsoft_logo.svg Picture1

Most people think this post is Awesome
What do you think of this post?
Awesome  Interesting  Useful  Boring  Sucks 
Like Post? Share!

About The Author

Capt. V

"Aboard The Vortex"

One Response

Share you thoughts!